Templates
Hoe maak ik nieuwe templates aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwe template

Om een nieuwe template aan te maken, ga naar "Instellingen" > "Templates" en klik op "Template toevoegen".

• Kies het soort template, welke standaard "e-mail" is.

• Dan kies de standaard taal. De zal worden gebruikt wanneer de taal van de klant niet beschikbaar is voor deze template.

• Vul een naam in welke niet zichtbaar is voor de klant. De naam zal zichtbaar zijn bij het kiezen van een template bij bijv. het versturen van een e-mail of aanmaken van een betaallink.

• Voeg je een e-mail template toe? Vul dan ook een onderwerp in.

• En als laatste stap, voeg de inhoud van je template toe. Dit is de e-mail die zal worden verstuurd of de tekst die zichtbaar is op het betaalscherm.

Nieuwe vertaling voor bestaande template

Wanneer je een nieuwe vertaling wilt toevoegen aan een bestaande template, klik op het + icoontje achter de template. Je kunt ook een nieuwe taal toevoegen wanneer je in het bewerk scherm van de template bent, via de "+ Taal" knop bovenin het scherm.

Selecteer hierna de gewenste taal en vul de velden in.