Bestellingen
Hoe kan ik bestellingen ontvangen via RCUR?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via RCUR is het mogelijk om de klant een bestelling te laten plaatsen. Dit is mogelijk door een algemene betaallink aan te maken met het type "Bestelling". Let op, dit is niet mogelijk met betaallinks via de klantenpagina.

Wil je een factuurintegratie gebruiken? Schakel deze dan eerst in voordat je producten toevoegt.

Producten toevoegen

Voordat je een betaallink aan maakt, hebben we eerst producten nodig. Deze kun je toevoegen op de "Producten" pagina in het menu.

Wanneer je een product toevoegt kun je deze soorten selecteren:

• Eenmalige betaling
    Dit is een eenmalige betaling en zal niet terugkomen op eventueel volgende terugkerende bestellingen.

• Abonnement
    Voor producten met abonnement als soort, zullen we terugkerende bestellingen aanmaken.

• Verzendkosten

Dit product zal automatisch worden toegevoegd aan alle bestellingen die via de betaallink verloopt waaraan je dit product hebt gekoppeld. Op dit moment is er enkel 1 mogelijk per betaallink

Bestellingen betaallink aanmaken

Nadat je je producten hebt toegevoegd aan RCUR, ga naar "betaallinks" links in het menu en voeg een nieuwe betaallink toe.

Selecteer als soort link "Bestellingen" en vul een omschrijving in welke ook zichtbaar is voor de klant.

Templates

Wanneer de "E-mails" optie is ingeschakeld (in de opties rechts) moet je template selecteren voor wanneer de bestelling is betaald en voltooid. Het voltooien van een bestelling dien je te doen via het RCUR dashboard, om aan te geven dat deze bijv. verzonden of verwerkt is.

Selecteer ook een template voor het betaalscherm die zichtbaar zal zijn voor de klant wanneer de betaling is geslaagd of mislukt.

Betaalmethoden

Standaard zijn alle betaalmethodes die op je Mollie websiteprofiel zijn ingeschakeld geactiveerd voor de link. Je kunt deze wijzigen door onderin op de knop "Betaalmethoden" te klikken. Hier kun je ook eventuele kosten per betaalmethode instellen die je doorrekent aan de klant.

Producten

Klik op de "Producten" knop onderin om de producten te selecteren die je wilt aanbieden via deze betaallink. Meerdere producten zijn mogelijk.

Alles ingevuld en de juiste producten geselecteerd? Klik op "Betaallink toevoegen" en stuur de link naar je klanten of plaats deze op je website of in een nieuwsbrief.

Hoe ziet het eruit voor de klant?