Integraties
Facturen
Hoe koppel ik FactuurSturen aan RCUR?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je FactuurSturen als facturatie-/boekhoudprogramma en wil je facturen aanmaken via RCUR? Koppel dan je account:

• Log in op je FactuurSturen account en ga naar "Instellingen" > "Koppelingen"

• Klik onderaan de pagina op "API-sleutel aanmaken"

• Vul als omschrijving "RCUR" in zodat je eenvoudig kunt zien waarvoor je de sleutel hebt aangemaakt.

• Zorg ervoor dat het vakje bij "Actief" is aangevinkt en voeg hem toe.

• Ga in RCUR naar "Instellingen" > "Integraties"

• Kies de facturatie app "FactuurSturen"

• Vul je FactuurSturen gebruikersnaam en API-sleutel in

• Sla de instellingen op en je FactuurSturen account is gekoppeld aan RCUR