Templates
Waarom kan ik een template niet verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een template verwijdert via de prullenbak op de overzichtspagina, worden alle talen van de template verwijderd. Om slechts 1 toegevoegde vertaling te verwijderen, klik je op het bewerken pictogram, selecteer je de betreffende taal en kies je in het optiemenu om de taal te verwijderen.

Als je de melding krijgt dat het niet mogelijk is om een template te verwijderen, dan is de template nog in gebruik. Verwijder voltooide/verlopen betaallinks en pas actieve betaallinks aan om de template te verwijderen.