Abonnementen
Hoe voeg ik een Advanced abonnement handmatig toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar de Advanced abonnementen pagina en klik op "Abonnement toevoegen"

Vervolgens, kies een klant uit de lijst en het gewenste rekening-/kaartnummer. Indien er nog geen mandaat aanwezig is voor de klant kun je de link die getoond wordt volgen om een IBAN toe te voegen. Daarna, vul een omschrijving in en selecteer de startdatum.

In dit voorbeeld hebben we een eerste regel toegevoegd met een bedrag van €5,- die 1x op de 1e dag van de maand wordt geïncasseerd. De interval die we voor deze regel instellen wordt gebruikt om te bepalen wanneer de volgende regel moet starten.

Omdat deze regel is ingesteld op "Aantal keer", kunnen we nog een regel toevoegen.

We voegen in dit voorbeeld ook een 2e regel toe die "doorlopend" zal zijn. Hierdoor zal de optie om een nieuwe regel toe te voegen uitgeschakeld zijn.

Op elke eerste dag van de maand zal een bedrag van €10,- worden geïncasseerd totdat dit abonnement wordt stopgezet via het RCUR dashboard.

Heb je alle regels toegevoegd? Klik dan op opslaan in de linker kolom en het abonnement zal actief worden. Op dat moment zal ook direct de datum worden bepaald wanneer de eerste betaling wordt aangemaakt bij Mollie. Dit gebeurt op basis van de startdatum en de eerste regel in het abonnement.